MANİSA / KIRKAĞAÇ - Bostancı Ortaokulu

May

Manisa'da Her Yerde İngilizce projesi kapsamında düzenlenen Kahoot Yarışmasında 6. sınıf öğrencilerimiz Erva KARATAY, Yahme Emir KESKİN

ve Damla ISMIK İlçe 3.sü oldu.Aynı yarışmada 7. sınıf öğrencilerimiz Fatma KAYALI, Egemen TURHAN ve Ayşe Betül CAKA ilçede 4. oldular.Öğrencilerimizin başarısının devamını dileriz.

May

Ortaokul öğrencilerimizle birlikte Bursa'nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini yakından tanımak için gerçekleştirdiğimiz gezimizden kareler.

Şbt

Öğrencilerin keyifli ve öğretici bir hafta geçirmeleri; sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarının teşvik edilmesi için okullarda "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" düzenlendi.

Şbt

Okulumuz 3. ve 4. Sınıf Öğrencileri  en küçük yerleşim birimi olan köy / mahalle yönetim birimleriyle iligili bilgili almak adına  Bostancı Köyü Muhtarı  Mehmet TARLACI ile bir röportaj gerçekleştirmiştir.

Ağaç Dikme Etkinliğimiz

GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYEM

Kas

Türkçe Öğretmenimiz Sabriye Ece AKGÜN'ün hazırlamış olduğu törenle Öğretmenler Günü Kutlandı.

Bostancıda 23 Nisan Coşkusu